Νέα σχολική χρονιά - Νέο ενημερωτικό υλικό - ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ "ΑΠΟΠΛΟΥΣ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Νέα σχολική χρονιά - Νέο ενημερωτικό υλικό

Η νέα σχολική χρονιά για το 2016-2017 έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί της ξεκίνησαν και οι δράσεις του "Απόπλου" σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Φέτος για την υποστήριξη των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εκπαιδευτικών στις σχολικές τους μονάδες το Κέντρο ανανέωσε το ενημερωτικό του υλικό με την έκδοση ενός νέου φυλλαδίου, καθώς και με την έκδοση σελιδοδεικτών. 
Το νέο φυλλάδιο εκτός από ένα "φρέσκο" στήσιμο, περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Κέντρο και τις δράσεις του, καθώς και απολογισμό των δράσεων των τελευταίων χρόνων. Δίνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στις ενημερώσεις και τις ευαισθητοποιήσεις, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα του έργου που επιτελούν τα κέντρα πρόληψης και της φιλοσοφίας των προγραμμάτων στα οποία καλούνται να εκπαιδευτούν. Φυσικά το φυλλάδιο διανέμεται και σε όλους τους συλλόγους γονέων που συμμετέχουν στις αντίστοιχες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με σκοπό τη δημιουργία ομάδων γονέων.

 
 
 
 

Παράλληλα προχωρήσαμε στην έκδοση πάνω απο 3000 σελιδοδεικτών, οι οποίοι μοιράζονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές. Οι σελιδοδείκτες αυτοί πέρα απο την χρηστικότητά τους, αποτελούν μια πρώτη επαφή με τα παιδιά προκειμένου να γνωρίσουν το Κέντρο και να λάβουν ορισμένα μηνύματα σε σχέση με την πρόληψη και τις υγιείς στάσεις ζωής. 
 
 
 
 
 
 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού